01-02-2021

Informatie Covid-19 vaccinaties

Helaas is er nog veel onduidelijk met betrekking tot de Covid 19 vaccinaties, daar ontvangen wij veel telefoontjes over waardoor de wachttijd enorm oploopt, onze excuses daarvoor.


Vandaag hebben we de volgende werkwijze via de SNPG ontvangen:

Alle mensen van 90 jaar en ouder hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor een vaccinatie op een GGD-vaccinatielocatie.

Vanaf 29 januari zullen ook de mensen van 85-89 jaar per brief van het RIVM worden uitgenodigd voor een vaccinatie op een GGD-vaccinatielocatie.
Mensen die in een instelling wonen zullen worden gevaccineerd in de instelling door de instellingsarts of door de huisartsenpost (HAP).
Voor zover nu bekend is zullen de huisartsen in uw praktijk dus geen vaccinaties in huis hebben of zelf gaan vaccineren.

We begrijpen ook dat u vragen heeft indien u niet mobiel bent en de GGD locatie niet kunt bezoeken. Wij horen ook van u terug dat de GGD u bij vragen terug verwijst naar uw huisarts. Helaas hebben ook wij op dit moment geen aanvullende informatie over de procedure voor niet mobiele patiƫnten, hierin is door de instanties nog geen besluit genomen. Zodra wij meer informatie hebben en u hierin duidelijkheid kunnen geven, zullen wij dat uiteraard direct doen.