Doe mee aan het Quin-app symptoomchecker onderzoek!

Als Quin Dokters praktijk geloven wij in de inzet van digitale hulpmiddelen ter ondersteuning van onze huisartsen. Één van die hulpmiddelen, die je nu al kunt gebruiken, is de symptoomchecker in de Quin-app.

Deze symptoomchecker geeft je 24/7 inzicht in én advies over je gezondheidsklachten. Om deze functie in de app verder te ontwikkelen en nog beter te maken hebben we jouw hulp nodig! Doe daarom mee met het Quin-app symptoomcheckeronderzoek dat loopt tot half maart 2021. Meedoen is uiteraard geheel vrijwillig, volledig anoniem en kan alleen met jouw toestemming.  

Meedoen is heel eenvoudig. Heb je een gezondheidsklacht? Volg dit stappenplan: 

  1. Check je klacht via de symptoomchecker in de Quin-app (Download de app hier) 
  2. Selecteer je gezondheidsklacht en zie direct de mogelijke oorzaken en urgentie.  
  3. Ga naar ‘Afronden’ en geef toestemming voor deelname aan het onderzoek. Een externe en onafhankelijke huisarts belt je vervolgens binnen 3 werkdagen en bepaalt nogmaals je gezondheidsklacht, de urgentie en mogelijke oorzaken. 
  4. Volg het gegeven advies op uit de Quin-app en neem contact op met je eigen huisarts als dat nodig is. Zo weet je zeker dat je gezondheidsklacht goed en tijdig wordt opgevolgd. 

Heel fijn als je meedoet! Met jouw deelname help je namelijk om de huisartsenzorg beter, efficiënter en betaalbaarder te maken. Meer informatie over het onderzoek vind je hier. 

----------------------------

Liever eerst wat meer informatie over Quin, de Quin-app en het onderzoek? Lees dan hieronder verder.  

  

Over Quin
Quin is de eerste Nederlandse zorgaanbieder die digitale oplossingen, zoals een symptoomchecker en videoconsulten, geheel integreert in eigen Quin Dokters huisartsenpraktijken. Hiermee verwacht Quin dat de werkdruk voor huisartsen fors wordt verlaagd en tegelijkertijd patiënten meer regie krijgen over hun eigen zorgproces. Omdat we het belangrijk vinden dat onze innovaties optimaal aansluiten op de behoefte van alle patiënten, vragen we je om mee te doen aan een onderzoek.  

De Quin-app in onze praktijk
In de eerste helft van 2021 lanceren we de Quin-app in onze praktijk om de zorgprocessen in onze huisartsenpraktijk te ondersteunen. Zo kunnen we meer tijd besteden aan waar het écht om gaat: hoogwaardige en persoonlijke zorg voor jou als patiënt. Naast de symptoomchecker, die je nu al kunt gebruiken, wordt het dan ook mogelijk om online afspraken te maken en jouw klachten te bespreken met je huisarts via een videoconsult. Zodra je gebruik kunt maken van deze nieuwe functies in de praktijk, komt dit op de website te staan en informeren we je per post.  

Symptoomchecker: 24/7 inzicht in klachten, mogelijke oorzaken en urgentie 
De symptoomchecker is een handig hulpmiddel om op elk moment van de dag jouw klachten te checken. Hoe het werkt? Simpel! Je opent de symptoomchecker in de Quin-app, doorloopt de vragenlijst en ziet direct mogelijke oorzaken voor jouw klachten. Ook geeft de symptoomchecker aan of het nodig is om naar de huisarts te gaan en met welke urgentie. Zo krijg je meteen een idee van wat er speelt én krijg je de juiste aandacht voor jouw symptomen.   

Help ons de symptoomchecker verder te ontwikkelen!
Om de symptoomchecker nóg beter te maken, is evaluatie van de uitkomsten belangrijk. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Doe dus mee met het Quin-app symptoomcheckeronderzoek, dat loopt vanaf heden tot half maart 2021. Meedoen is anoniem en vrijwillig. Om deel te nemen is jouw toestemming nodig.    

Zo doet u mee:    

  1. Gezondheidsklacht? Check jouw klacht via de symptoomchecker in de Quin-app.   
  2. Selecteer jouw symptoom en zie direct de mogelijke oorzaken en urgentie.  
  3. Ganaar ‘Afronden’ en stem toe met deelname aan het onderzoek en gebruik van uw telefoonnummer. Een onafhankelijke huisarts neemt telefonisch contact met je op en bepaalt nogmaals jouw symptoom, de urgentie en de lijst met mogelijke oorzaken.  
  4. Volghet gegeven advies uit de Quin-app op en neem zelf contact op met jouw eigen huisarts als dat nodig is en/of bij vragen over jouw gezondheid.  

De Quin-app op uw telefoon
Dit is eenvoudig en kosteloos. Download de app via deze link.      

Vragen
Met jouw deelname help je de huisartsenzorg beter, efficiënter en betaalbaarder te maken. Meer informatie vind je op www.quin.md/nl/onderzoek. Heb je nog vragen over het onderzoek of de Quin-app? Neem dan gerust contact op met de praktijk of mail (niet-medische vragen) naar support@quin.md  

Quin Scenarios Checkme 01