Passende medische zorg op het juiste moment

Passende medische zorg op het juiste moment

Toegang tot medische zorg die bij je past, op het moment dat jij er behoefte aan hebt. Daar werken wij elke dag aan. Dat doen we door medische wetenschap te combineren met kunstmatige intelligentie. En dat in samenwerking met je huisarts.

Onderweg naar vernieuwing

Het zorgstelsel in Nederland wordt als één van de beste van de wereld gekwalificeerd. Bij Quin denken we echter dat het nog veel beter en efficiënter kan. Wachttijden zijn soms lang, de arts heeft niet altijd voldoende tijd voor je en het is vaak niet duidelijk waar je aan toe bent.

En dat terwijl mensen zich steeds bewuster zijn van hun behoeften, ook op het gebied van hun gezondheid. Kwaliteit, service en kosten zijn in toenemende mate belangrijke factoren in het keuzeproces. Door het gebrek aan transparantie over de aangeboden medische zorg ontbreekt de informatie die nodig is bij het maken van de juiste keuzes.

Daarom werken we bij Quin aan een platform waarmee we jou en je huisarts inzicht geven in jouw medische status en je objectieve informatie geven over hoe nuttig of noodzakelijk een behandeling voor je is.

Zo dragen we bij aan het persoonlijk, efficiënter en goedkoper maken van medische zorg.

Samen met je huisarts

We ontwikkelen ons platform samen met huisartsen en specialisten. Dat doen we om jouw huisarts zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat hij jou uiteindelijk sneller en beter kan helpen.

Bij alle huisartsen die op Quin aangesloten zijn, kun je terecht voor deskundig advies op maat. Ondersteund door ons digitale platform.

 

Quin Dokters

De eerste huisartsenpraktijk die op ons platform aansluit is Quin Dokters Amersfoort Vathorst.

Dat is ook meteen ons ‘living lab’, waar we met huisartsen en patiënten ons platform testen.

Stap voor stap zien we wat werkt en waar behoefte aan is en maken we de combinatie van praktijk en platform sterker.

Tijdslijn