Vaccinatiebewijs voor reizen of voor toegang tot een evenement

Wil je een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Wij kunnen je hier telefonisch helaas niet mee helpen.

Je kunt terecht op de website CoronaCheck.nl of de CoronaCheck-app op je smartphone. Je kunt daar zelf direct een vaccinatiebewijs regelen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat je zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen:

  1. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-regelen-praktische-problemen-en-oplossingen
  2. https://coronacheck.nl
  3. voor meer informatie over wat je zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen kun je ook het volgende nummer bellen: 0800-1351

Heb je hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Voor technische vragen kan je contact opnemen met de Rijksoverheid. Je kunt bellen naar 0031 247 247 247. Daar zitten mensen klaar om je te helpen, ook als je zelf geen computer hebt.

Heb je CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is je vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als je door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij je mogelijk helpen. Stuur een e-mail naar vaccinatiebewijs-amsterdam@quindokters.nl. Geef daarbij aan dat je een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen en waarom dit niet lukt via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Vermeld ook je contactgegevens. Je krijgt binnen 10 werkdagen antwoord. Als het voor ons mogelijk is om je een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.

Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.