Nieuw: vandaag nog videobellen met een Quin-huisarts

Om de toegankelijkheid van onze praktijk te verbeteren introduceren we een nieuwe service, waarmee je dezelfde dag nog kunt videobellen met een Quin-huisarts. Download nu de Quin-app en volg onderstaande stappen of bekijk het instructiefilmpje om een videoconsult aan te vragen.

 

Videobellen met een Quin-huisarts: stap voor stap

  1. Open de Quin-app, maak een account aan en selecteer ‘Quin Dokters Amsterdam’ als huisarts.
  2. Heb je gezondheidsklachten? Via de symptoomchecker in de Quin-app krijg je direct medisch advies. Je weet dan ook meteen of je een afspraak met de huisarts moet maken en hoe dringend het is.
  3. Is het nodig een huisarts te spreken? Voor niet-dringende klachten kun je op werkdagen tot 14:00u dezelfde dag nog via de Quin-app een videoconsult met een Quin-huisarts aanvragen.
  4. Neem plaats in de digitale wachtkamer tot een Quin-huisarts voor jou beschikbaar is. De huisarts wordt vóór jullie gesprek op de hoogte gesteld van je klachten. Ondertussen kan je jouw mobiel gewoon wegleggen en iets anders gaan doen. Je ontvangt een notificatie als je aan de beurt bent.
  5. Na jullie gesprek wordt alle relevante informatie verwerkt in je medisch dossier, zodat je eigen huisarts goed op de hoogte blijft van jouw situatie.

Download hier de Quin-app en ga meteen aan de slag

 

Spoed?
Is er sprake van een spoedgeval of wil je direct contact met onze praktijk? Je vindt onze contactgegevens rechtsboven in de hoek of hier.

Patiëntportaal 
Op onze website kun je via je patiëntportaal ook herhaalrecepten aanvragen voor chronische medicatie, onderzoeksuitslagen bekijken en je medische dossier inzien. Binnenkort wordt het ook mogelijk dit via de Quin-app te doen. Zo heb je alles overzichtelijk op één plek.

Vragen?
Heb je technische vragen over het gebruik van de Quin-app? In de FAQ op onze website vind je antwoord op de meest gestelde vragen, maar ook wat je kunt doen als je vraag er niet tussen staat.

Quin Scenarios Checkme 01