Expat-friendly GP

Bij een bezoek aan een huisartsenpraktijk krijgen expats over het algemeen niet de zorg en service waaraan ze gewend zijn. Nederlandse huisartsen zijn goed opgeleid en bieden uitstekende zorg, maar zijn vaak  voorzichtiger met het uitschrijven van recepten en doorverwijzingen. Ook worden vaak klachten gehoord over overvolle praktijken en drukbezette huisartsen die niet genoeg tijd hebben, en over lange wachtlijsten in ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Het team van Quin Dokters Amsterdam begrijpt de behoeften en verwachtingen van expats die in Nederland wonen. Hun doel is om de Nederlandse gezondheidszorg toegankelijk te maken voor diegenen die hier niet in thuis zijn, waarbij uitstekende kwaliteit en hoogwaardige service niet uit het oog worden verloren.

 

Persoonlijke aandacht

Als er medische zorg nodig is, heeft een patient behoefte aan een huisarts die de situatie begrijpt en een oplossing biedt die het best bij de patiënt past. Quin Dokters Amsterdam streeft er naar de patiënt deze zorg en persoonlijke aandacht te geven.

Ons team begrijpt de uitdagingen waarmee een expat en zijn familie te maken krijgen wanneer zij in Nederland komen wonen, goed. Open communicatie en persoonlijke betrokkenheid hebben daarom hoge prioriteit. Het doel is om de patiënt een zo comfortabel en plezierig mogelijk contact te laten hebben.