Patiëntportaal

Patiëntportaal

Iphone 6.5 6
 

Het patiëntportaal

Quin Dokters Amsterdam maakt gebruik van een patiëntportaal.

In dit portaal kun je zelf gemakkelijk een aantal zaken zelf regelen, zoals:

  • Herhaalrecept aanvragen,
  • Medisch dossier en onderzoeksresultaten inzien. 

Download de Quin-app en koppel je patiëntportaal om hier gebruik van te maken. Of klik hier om direct in te loggen op het patiëntportaal via je browser. 

Om gebruik te maken van het patiëntportaal heb je een account nodig. Je hebt hiervoor een 06-nummer en een eigen e-mailadres nodig. Hieronder vind je de instructies voor het aanmaken van een account.

 

Hoe vraag ik een account aan voor het patiëntportaal?
Vul onderstaand formulier in om een account aan te vragen voor het patiëntportaal. Om dit aan te maken hebben we je naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig.

Let op: Het portaal biedt geen ondersteuning om met één account in te loggen voor het gehele gezin. Ieder gezinslid dient zijn/haar eigen e-mailadres te hebben. Eventueel is het wel mogelijk dat hetzelfde mobiele nummer gebruikt wordt voor meerdere gezinsleden.

Na je aanvraag zal de assistente een patiëntportaal account voor je aanmaken, waarna je een e-mail met instructies ontvangt. Na het creëren van je wachtwoord kun je gemakkelijk inloggen op het patiënt portaal. 

Account aanvragen voor het patiëntportaal

Hiermee vraag je een account aan voor je patiëntportaal, als je de Quin-app wilt downloaden kijk dan hier HIER voor instructies.