Aan de slag met de Quin-app

Aan de slag met de Quin-app

Download de app en ga aan de slag met je gezondheid.
Test 2
 

Persoonlijke medische zorg

Overal binnen handbereik

Met de Quin-app heb je de persoonlijke zorg van je huisarts overal bij de hand. En kun je gebruikmaken van steeds meer digitale mogelijkheden die de zorg voor jou slimmer, beter en toegankelijker maken.

Symptoomchecker Good
 

Check je gezondheidsklacht

Krijg direct persoonlijk advies  

Gezondheidsklacht? De symptoomchecker geeft direct inzicht in mogelijke oorzaken van je klacht, plus advies of je een huisarts moet zien en hoe dringend het is. Je kunt de resultaten opslaan in een klachtrapport. En als het nodig is kun je meteen een afspraak inplannen voor een passend consult. 

Digitale Wachtkamer Good
 

Bezoek het online inloopspreekuur

Spreek vandaag nog een huisarts  

Wil je vandaag nog een huisarts spreken? Ga dan naar de digitale wachtkamer en ontvang een melding als je aan de beurt bent voor een videoconsult. Elke maandag t/m vrijdag, van 08:00 tot 15:00 uur zitten ervaren huisartsen voor je klaar om je verder te helpen. 

Stel Een Vraag Good
 

Stel vragen en deel veilig foto’s

Direct contact met de praktijk

Heb je een praktische of minder dringende, medische vraag? Dan kun je direct een bericht sturen aan de huisartsassistent. Je kunt eventueel ook veilig foto’s delen van je zichtbare klacht. Je krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie. Meestal sneller. 

Zelf Regelen Good
 

Bekijk je medische gegevens

Inclusief onderzoeksuitslagen

Je huisarts slaat al jouw medische gegevens op in een patiëntportaal. Via de app kun je er direct veilig op inloggen. Zo heb je altijd de juiste informatie over je gezondheid bij de hand. Je ziet er alles over je eventuele ziektes, verwijzingen, medicijnen en uitslagen van onderzoeken.

Medische Artikelen Good
 

Lees meer over je gezondheidsklacht

400+ Betrouwbare medische artikelen 

Via de app heb je toegang tot meer dan 400 medische artikelen, geschreven door ervaren huisartsen en medisch specialisten. Hier kun je alles lezen over klachten, ziektes en aandoeningen, met tips wat je er zelf aan kan doen. 

Zelf Regelen Good
 

Vraag zelf herhaalrecepten aan

Snel en makkelijk geregeld

Via jouw patiëntportaal kun je ook snel en makkelijk zelf herhaalrecepten aanvragen. Plaats je bestelling en je ontvangt bericht als het recept naar jouw apotheek is verstuurd. Daar kun je jouw medicijnen zelf op een later tijdstip ophalen.

Check Me Good
 

Veiligheid & Privacy

De Quin-app is CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel klasse 1 en voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. 

 

Al jouw informatie wordt veilig en vertrouwelijk behandeld en gebruiken we alleen als jij er toestemming voor geeft. 

Download de app en ga aan de slag met je gezondheid.

Vragen over de Quin-app?

Download de app om aan de slag te gaan met deze digitale functies. Heb je hulp nodig bij het installeren en inloggen in de Quin-app?

Bekijk dan de veel gestelde vragen in de FAQ of stuur een mailtje naar hello@quin.md