Afspraak maken

Afspraak maken

Digitale Wachtkamer
 

Fysiek consult
Het is nog niet mogelijk om online of via de Quin-app een fysiek consult met je huisarts of prakijkondersteuners in te plannen. Op korte termijn zal dit mogelijk zijn via de Quin-app. Tot die tijd kan je contact opnemen met de assistente om een fysiek consult te plannen. Wil je je afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van te voren. Anders zijn we helaas genoodzaakt om de kosten alsnog in rekening te brengen. Dit bedrag valt buiten je zorgverzekering omdat het om een gemist consult gaat, en betaal je daarom zelf.

 

Videoconsult
Wil je vandaag nog een huisarts zien? Ga dan naar de digitale wachtkamer en ontvang een melding als je aan de beurt bent voor een videoconsult. Elke maandag t/m vrijdag, van 08:00 tot 17:00 zitten ervaren huisartsen voor je klaar om je verder te helpen. Download de Quin-app hier om hier gebruik van te maken.

Via de assistente kan je een afspraak inplannen voor een videoconsult met je eigen huisarts. Bekijk de contactinformatie hier.

 

Stel vragen en deel veilig foto's
Heb je een praktische of minder dringende, medische vraag? In plaats van per mail, stel je deze vanaf nu gemakkelijk in aan de praktijk via Stel een vraag. Je kunt eventueel ook foto’s delen van je zichtbare klacht. Je krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie. Meestal sneller. Download de Quin-app om hier gebruik van te maken.