Afspraak maken

Afspraak maken

Digitale Wachtkamer
 

Fysiek consult
Het is nog niet mogelijk om online of via de Quin-app een fysiek consult met je huisarts of prakijkondersteuners in te plannen. Op korte termijn zal dit mogelijk zijn via de Quin-app. Tot die tijd kan je contact opnemen met de assistente om een fysiek consult te plannen. Wil je je afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van te voren. Anders zijn we helaas genoodzaakt om de kosten alsnog in rekening te brengen. Dit bedrag valt buiten je zorgverzekering omdat het om een gemist consult gaat, en betaal je daarom zelf.

 

Videoconsult

De Quin-app biedt de mogelijkheid om een huisarts online te spreken over je gezondheidsklacht. Doorloop eerst de symptoomchecker in de Quin-app en afhankelijk van je klacht worden daarna verschillende mogelijkheden geboden om een videoconsult te plannen.

Heb je een korte vraag en wil je direct iemand spreken? Elke dag tussen 9.00 en 12.00 bieden wij een digitale wachtkamer aan. Hier kun je binnen 30 minuten met een huisarts spreken.

Komt het niet uit om in de wachtkamer plaats te nemen, maar wil je wel op korte termijn iemand spreken? Geef dan een uur aan waarin je goed te bereiken bent. Een huisarts zal je binnen dit uur oproepen voor een videoconsult via de Quin-app.

Vind je het fijner om op een vast tijdstip af te spreken en zelf te kiezen bij welke huisarts je terecht komt? Dan kan je een afspraak maken met je eigen huisarts voor een videoconsult. Op de aangegeven tijd openen zowel de huisarts als jij het videoconsult. Dat scheelt weer reistijd! Download de Quin-app hier om hier gebruik van te maken. 

Wil je liever niet via de Quin-app een afspraak maken? Ook via de assistente kan je een afspraak inplannen voor een videoconsult met je eigen huisarts. Bekijk de contactinformatie hier

 

Stel vragen en deel veilig foto's
Heb je een praktische of minder dringende, medische vraag? In plaats van per mail, stel je deze vanaf nu gemakkelijk in aan de praktijk via Stel een vraag. Je kunt eventueel ook foto’s delen van je zichtbare klacht. Je krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie. Meestal sneller. Download de Quin-app om hier gebruik van te maken.