Welkom bij Quin Dokters Amsterdam

Welkom bij Quin Dokters Amsterdam

Welkom bij Quin Dokters Amsterdam

Fysieke en digitale huisartsenzorg, met voldoende tijd voor persoonlijke aandacht.

Quin Dokters Amsterdam stelt jou als patiënt centraal. 

We combineren warme menselijke zorg met slimme digitale mogelijkheden. Zo kunnen we goede huisartsenzorg, met voldoende tijd voor persoonlijke aandacht, bieden. 

Welkom bij Quin Dokters Amsterdam

Bereikbaarheid praktijk

De zorg voor onze patiënten is het allerbelangrijkst voor ons. Helaas heeft de overgangsfase naar Quin Dokters een aantal tegenslagen gekend, waardoor het soms lastig is ons telefonisch te bereiken. Dit is erg vervelend en we beseffen dat we een groot beroep doen op het geduld van onze patiënten, daarvoor willen we je bedanken. 

 

We doen er alles aan om de bereikbaarheid van de praktijk te verbeteren. Zo kun je veel zorgzaken via onze website regelen, zoals het aanvragen van een herhaalrecept en een e-consult, het inzien van je medisch dossier en het maken van een afspraak voor een telefonisch consultEind mei worden onze digitale mogelijkheden verder uitgebreid. Zodra er nieuwe functies beschikbaar zijn informeren we je hierover. 

 

Achter de schermen werken we daarnaast hard aan de uitbreiding van ons team en aan een efficiëntere afhandeling van telefoon en e-mail binnen de praktijk.

 

Onze bereikbaarheid zal vóór zomer 2021 op orde zijn. 

 

Nogmaals dank voor je begrip en geduld. 

Vragen COVID-vaccinaties

5 mei 2021

 

Wil je vragen stellen over het coronavirus? Neemt dan contact op met het RIVM via 0800-1351 (publieksinformatienummer).

Dit telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 8:00 - 20:00 uur.  Vanuit het buitenland is het nummer te bereiken door te bellen naar +31 20 205 1351.

link: https://www.rivm.nl/contact

 

In principe is iedereen uit het geboortejaar 1960 en ouder reeds opgeroepen. 

 

De groep die vanaf 6 mei aan de beurt is voor een corona vaccinatie is de griep-vaccinatie-groep met een geboortejaar tussen 1961-2003. Als je tot deze groep behoort dan ontvang je uiterlijk op 2 juni een brief. De uitnodigingsbrief komt van het RIVM en de vaccinatie krijgt u op een van de GGD-locaties. Over de fasering hiervan zegt het RIVM: "(het) Uitnodigen gaat per huisartspraktijk, zodat alle mensen per huisartsenpraktijk in een keer uitgenodigd worden.

 

Als huisartsenpraktijk hebben wij geen invloed op de landelijke planning van de vaccinaties. Wij verzoeken je om je uitnodiging voor een vaccinatie af te wachten. Om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste informatie, plaatsen wij hieronder een aantal veelgestelde vragen en antwoorden met de links naar websites met informatie.

 

 

Veelgestelde vragen over het vaccineren tegen Corona

 

Waarom zou ik kiezen voor vaccinatie? En is vaccinatie verplicht?

'Vaccinatie tegen het coronavirus is niet verplicht. Maar als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich niet meer verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen'.

Bron: Rijksoverheid 

 

Wanneer word ik gevaccineerd?

'Wil je weten wanneer je aan de beurt bent voor de vaccinatie tegen het coronavirus? Op deze website kan je zien wanneer je aan de beurt bent'.

Bron: Rijksoverheid

 

Heb ik een keuze in het vaccin dat ik krijg? '

'Je kan niet zelf kiezen voor een bepaald vaccin. Het kabinet kijkt op basis van (internationale) adviezen of én welke vaccins voor een bepaalde doelgroep geschikt zijn'.

Bron: Rijksoverheid

  

Ik ben gevaccineerd tegen Covid-19. Wanneer ben ik beschermd?
'De meeste mensen krijgen 2 vaccinaties voor een goede bescherming. Je bent 1 week (met het vaccin van Pfizer) tot 2 weken (met de vaccins Moderna en AstraZeneca) na de 2de prik goed beschermd tegen het coronavirus. Soms is 1 vaccinatie voldoende. Dat is als je het vaccin van Janssen krijgt. Of wanneer je de afgelopen 6 maanden COVID-19 hebt gehad. Dan ben je ook 2 weken na de prik goed beschermd tegen het coronavirus'.

Bron: RIVM

 

Hoe ontvang ik een uitnodiging voor coronavaccinatie?

'Als je aan de beurt bent voor de prik tegen corona, dan krijg je een uitnodiging via de post'.

Bron: Rijksoverheid

 

Wat doen huisartsen met vaccins die eventueel overblijven?

'Huisartsen bestellen zorgvuldig en alleen voor mensen die aan de beurt zijn voor hun vaccinatie. Je kan je niet aanmelden voor vaccins die over zijn'.

Bron: Rijksoverheid

 

We hebben een nieuwe naam!

Je vertrouwde team van HAPK werkt vanaf nu onder de naam Quin Dokters Amsterdam. Op onze nieuwe website vind je alle informatie van onze oude website, en meer. Mocht je iets missen of niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Binnenkort is ook het nieuwe logo zichtbaar in de praktijk.

Snel naar...

Afspraak maken
Online herhaalrecept aanvragen
Medisch dossier en onderzoeksuitslagen
Inschrijven
Contact en openingstijden

Vragen over de Quin-app?

Kun je wat hulp gebruiken bij het installeren en inloggen in de Quin-app?

Bekijk dan de veel gestelde vragen in de FAQ of stuur een mailtje naar support@quin.md

Nieuws & updates

19 april 2021
COVID vaccinaties

Algemene informatie met betrekking tot de COVID vaccinaties.

13 april 2021
COVID vaccinaties 17 april (Westerkerk)

Informatie met betrekking tot de COVID vaccinaties van zaterdag 17 april in de Westerkerk.

19 maart 2021
Nieuwe website live

Onze nieuwe website staat nu live en binnenkort zullen ook alle digitale functies beschikbaar zijn.